Over Ons


Tim Driessen

Mijn naam is Tim Driessen. Sinds de zomer van 2016 woon en werk ik op Curaçao. Al zes jaar geniet ik van het eiland en haar mensen, maar sinds ik zelf de taal heb geleerd geniet ik er nog veel meer van. Dagelijks ervaar ik de voordelen van het spreken van Papiamentu.
En dat plezier wil ik delen! Samen met Nick van E.M.L. - Online  Education B.V.  hebben we Papiamentu Online gerealiseerd. Met deze cursus kunt ook u aan de slag met de taal en dat op een leuke manier.

Nick van Mierlo

Mijn naam is Nick van Mierlo, al jarenlang ben ik gefascineerd door talen en reizen over de gehele wereld. Ooit begonnen met een kleinschalige Spaans-school in het Brabantse Someren, en inmiddels alweer vier jaar eigenaar van E.M.L. - Online Education B.V., een bedrijf dat gespecialiseerd is in het ontwikkelen en hosten van e-Learning software en online cursussen.

In de zomer van 2022 ontstond het idee om, samen met Tim, de Nederlanders die de ABC-eilanden een warm hart toedragen te gaan ondersteunen bij het leren van Papiamentu. Een prachtige taal waar weinig aandacht voor was als het gaat om online cursussen en trainingen. Daarom besloten we PapiamentuOnline.nl op te richten en mensen op deze wijze de mogelijkheid te bieden om op een betaalbare, leuke en leerzame wijze Papiamentu te leren!

"Dé beste manier om op een snelle en leuke manier de basis van het Papiamentu onder de knie te krijgen!" 

2022 - papiamentuonline.nl - info@papiamentuonline.nl - WhatsApp Curaçao: +599 9 683 6620 - WhatsApp Nederland: +31 6 42276287